trädgård

Trädgård:
Jag har fått med mig ett stort trädgårdsintresse hemifrån. Mamma har alltid odlat med oss barn. Min farfar var hortonom och hade byggt upp en fin trädgård på Ekerö samt har skrivit en del trädgårdsböcker. Min morfar odlade för att de skulle få mat på bordet.

Trädgårdskötsel
Jag erbjuder dig som bor i Söderköping med omnejd trädgårdstjänster som ogräsrensning, enklare beskärningar, lövkrattning, planteringar i krukor och rabatter med mera. Allt du kan göra själv i trädgården men inte hinner eller orkar. Om du önskar tar jag med ogräs och ris.
För dig som privatperson finns möjlighet till RUT-avdrag, efter RUT 200 sek/timme.
För er i en bostadsrättsföreningar eller för dig som inte har möjlighet till RUT-avdrag 370 sek/timme.

Före och efter

Trädgårdsstyling
Jag erbjuder trädgårdsstyling inför din husförsäljning i Söderköpings kommun. Kanske har du kommit efter med trädgården eller känner att den inte känns tilltalande för köpare. Husköpare vill att trädgården ska se inbjudande och lättskött. Färdig för avslappning, odling eller grillkväll. Boka hembesök så ser vi vad som passar för just ditt hus.

Växthuset och odlingar på friland
Växthus är under planering och beräknas vara klart 2021.
Vi planerar för att ha försäljning av giftfritt odlade grönsaker och blommor till vår/sommar/sensommar 2021. Följ oss på sociala medier.